Cosul meu

Politica de confidentialitate

Politici de confidențialitate

     Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, PRO INVEST SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră.
     Scopul colectării datelor este: informarea utilizatorilor/clienților (cumpărătorilor) privind situația contului personal de pe www.superanvelope.ro, informarea utilizatorilor/clienților privind evoluția și starea comenzilor, evaluarea produselor și serviciilor oferite, activități comerciale de promovare a produselor și serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piață, de statistică, de urmărire și monitorizare a vânzărilor și comportamentul consumatorului.
     Prin completarea datelor dvs. în formularul de creare de cont și/sau de comandă, declarați că acceptați necondiționat ca datele dvs. personale să fie incluse în baza de date PRO INVEST și vă dați acordul expres și neechivoc ca toate aceste date personale să fie stocate, utilizate și prelucrate nelimitat teritorial și/sau temporar de către PRO INVEST pentru desfășurarea și/sau derularea de către PRO INVEST de activități, dar fără a se limita la activități comerciale, de promovare a produselor și serviciilor, de marketing, de publicitate, media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piață, de statistică, de urmărire și monitorizare a vânzărilor și comportamentul consumatorului. 
     Prin citirea prezentelor Termene și Condiții, ați luat la cunoștință faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a vă adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodată, aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. personale și de a solicita ștergerea totală sau parțială a acestora.

     Pe baza unei cereri scrise, datate semnate, expediate pe adresa  PRO INVEST SRL, Șos. NICOLINA  nr. 49, BL.964B, PARTER, IAȘI Județul IAȘI, vă puteți exercita, în mod gratuit, următoarele drepturi:

- o data pe an să vi se confirme faptul că datele personale sunt sau nu prelucrate;

- să interveniți asupra datelor transmise;

- să vă opuneți prelucrării datelor pentru motive intemeiate și legitime legate de situația lor particulară;

- să solicitați ștergerea datelor, cu excepția situațiilor prevăzute de lege;

     Astfel, PRO INVEST poate notifica utilizatorii/clienții privind ofertele curente prin newsletter-ul săptămânal, și poate trimite felicitări, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.
 
     PRO INVEST  nu promovează SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.proinvest.com.ro, poate opta pentru ștergerea acesteia din baza noastră de date.


     Informațiile pe care ni le furnizați vor fi utilizate în scopul pentru care le-ați furnizat, pentru a administra, a sprijini și a evalua serviciile noastre și a preîntâmpina încălcarea securității, a legii și a termenilor noștri contractuali.