Cosul meu

PRO INVEST este o companie matură organizată pe două divizii în plină dinamică: divizia amenajărilor pentru construcții și divizia de anvelope.
Având  o experiență de peste 18 ani oferim în prezent o diversitate largă de produse și servicii caracterizate prin profesionalism și calitate.

2017 - Începem producția de tuburi flexibile din inox și extensibile din aluminiu.


2016 – Lansarea site-ului proinvest.com.ro

2013 - Lansarea site-ului superanvelope.ro și consolidarea celor 2 divizii la nivel național (pentru divizia de amenajări) și regional (pentru diviziea de anvelope), prin lărgirea gamei de produse și servicii oferite.

 

2012 - Înființarea service-ului auto din Păcurari

2011 - Înființarea service-ului auto din Bucium2010 - Diversificarea gamei de produse pentru amenajări.

2007 – Lansarea brandului ”SuperPRO” de etanșanți siliconici, spumă poliuretanică, adezivi, spray-uri tehnice și benzi adezive și dezvoltarea rețelei de distribuție la nivel național.


2004 Lansarea diviziei de anvelope prin semnarea contractului de distribuție cu MICHELIN.

2001 - PRO INVEST devine un ofertant de soluții complete de ambalare și fixare (benzi adezive și dublu-adezive, folie stretch, banda polipropilenică, utilaje de ambalat)

1998 - PRO INVEST se dezvoltă ca distribuitor de etanșanți siliconici și spumă poliuretanică punând bazele diviziei amenajărilor pentru construcții.
1998 – Înființarea companiei PRO INVEST.