Cosul meu

Despre noi

DESPRE NOI

Începând cu anul 2016, PRO INVEST este producător și distribuitor de tuburi flexibile și extensibile din aluminiu și inox. Principalele atuuri ale firmei le reprezintă performanța și fiabilitatea utilajelor de producție nemțesti care oferă garanția unor produse de calitate superioară.

Totodată, PRO INVEST este importator și distribuitor autorizat pentru branduri consacrate la nivel mondial: SAINT GOBAIN, MICHELIN, GOOD YEAR, CONTINENTAL.
Renumele acestor producători demonstrează orientarea noastră către produse și servicii de calitate.

PRO INVEST crește de la an la an, prin intermediul unei echipe dinamice și cu experiență, caracterizată prin seriozitate și profesionalism în relația cu clienții.

Strategia de dezvoltare a companiei are ca obiectiv principal îmbunătățirea continuă a relațiilor comerciale cu partenerii noștri. Site-ul de față nu reprezintă doar interfața electronică a companiei, cât și invitația noastră la un dialog constructiv cu ECHIPA PRO INVEST.

Ce ne propunem
Viziunea companiei Proinvest este:
- să dezvolte un brand puternic capabil să satisfacă cerințele legate de calitate și diversitate  ale partenerilor noștri;
- să susțină un model de parteneriat bazat pe soluții profesionale, avantaj reciproc și flexibilitate;
- să devină un furnizor de încredere pentru utilizatorii din domeniul amenajărilor interioare și construcții;
- să crească valoarea și prestigiul companiei și al partenerilor  prin îmbunătățirea continuă a ofertei noastre și oferirea de soluții adaptate cerințelor pieței.

Ce dorim să oferim
Esența misiunii companiei Pro Invest este promisiunea unui parteneriat de incredere prin care ne propunem să oferim:
- produse și servicii profesionale la un nivel ridicat de calitate, promovate prin intermediul unor branduri puternice și durabile;
- experiența și responsabilitatea specialiștilor nostri capabili să furnizeze soluții tehnice  eficiente;
- acces rapid și facil la o oferta diversificată prin transport gratuit, flexibilitate în tranzacționare și asistența de specialitate.